svenska
Lyssna
MENY

Konferens

Östasiatiska museet ger möjlighet till inspirerande möten i en vacker och historisk miljö. På Skeppsholmen, Stockholms egna museiö, hittar du Östasiatiska museet som bjuder in till en inspirerande och harmonisk miljö för möten utöver det vanliga. Passa på att kombinera en dagskonferens med en spännande visning eller givande föredrag som ger nya inblickar i Asiens kulturer eller varför inte bjuda in till fest i vår unika lokal Beijing?

Här på Skeppsholmen, Stockholms egen museiö, finns möjligheten att kombinera arbete eller event med en spännande visning eller givande föredrag som ger nya inblickar i Asiens kulturer. Hos oss kan du arrangera ert företagsevent, kundmingel, modevisning, fest, mässa eller privata middag. Museet är även en utmärkt lokal för bröllop och andra privata högtidsstunder.

Just nu har vi begränsade möjligheter till arrangemang, på grund av den tillfälliga pandemilagen och dess begränsningsförordning samt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Kontakta oss för mer information.

KONTAKT

konferens@ostasiatiskamuseet.se