svenska
Lyssna
MENY

Konferens

Östasiatiska museet ger möjlighet till inspirerande möten i en vacker och historisk miljö.

Konferens Östasiatiska museet

Här på Skeppsholmen, Stockholms egen museiö, finns möjligheten att kombinera arbete eller event med en spännande visning eller givande föredrag som ger nya inblickar i Asiens kulturer.

LOKALER

BEIJING

Beijing konferenslokal är museets hörsal med plats för upp till 100 personer. Inredningen är flexibel och kan anpassas för stora eller små sällskap. Lokalen är idealisk för konferenser, årsmöten, mingel och event och kan möbleras efter önskemål. Beijing är ljus, inspirerande och erbjuder en stilren asiatisk atmosfär. Den handikappsanpassade lokalen är belägen i markplan intill museets bibliotek. På Östasiatiska museet garanteras exklusivitet och arbetsro.

Lokalritning Beijing konferenslokal (PDF)

TRAPPHALLEN

Trapphallen är en perfekt plats för att avsluta en konferens med drink- eller buffémingel. Miljön är stilren och harmonisk och de djupa fönsternischerna ger en antydan om gångna tider. Här visas även tillfälliga utställningar med spännande asiatiska teman. Trapphallen har plats för 100 personer och kan hyras efter kl 17.00 förutom på tisdagar då museet är öppet till kl 20.00.

PRISER LOKALUTHYRNING

Heldag (5-9 timmar): 16.000 kr momsfritt
Halvdag (1-5 timmar): 9.500 kr momsfritt

Efter ordinarie öppettid tillkommer exempelvis vaktkostnad.
Kontakta konferens@ostasiatiskamuseet.se för offert och förfrågningar.

POLICY LOKALUTHYNING

Policy för uthyrning av SMVKs lokaler (PDF)

COVID-19

Med anledning av covid-19 och vår strävan att främja minskad smittspridning av viruset har vi vidtagit följande åtgärder inom konferensverksamheten:

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och säkerställer en möblering som för konferensgäster medför att distans mellan deltagare kan upprätthållas i respektive lokal

Vi som arbetar inom Världskulturmuseerna är väl informerade kring hur främja minskad smittspridning.

KONTAKT

konferens@ostasiatiskamuseet.se