svenska
Lyssna
MENY

Konferens

På Östasiatiska museet ges möjlighet till inspirerande möten i en vacker och historisk miljö.

Östasiatiska Museet

På Östasiatiska museet kan du arrangera ert företagsevent, föredrag, konferens, modevisning eller mässa. För närvarande erbjuder vi möjlighet till konferens över dagen för upp till 90 personer.

Passa på att boka en visning av museets aktuella utställningar när ni är i huset på konferens. Ni kan välja en specifik utställning eller en generell presentation om museet med kortare info om alla utställningarna. 

LOKALER

BEIJING

Beijing konferenslokal är museets hörsal med plats för upp till 100 personer. Inredningen är flexibel och kan anpassas för stora eller små sällskap. Lokalen är idealisk för konferenser, årsmöten, mingel och event och kan möbleras efter önskemål. Beijing är ljus, inspirerande och erbjuder en stilren asiatisk atmosfär. Den handikappsanpassade lokalen är belägen i markplan intill museets bibliotek. På Östasiatiska museet garanteras exklusivitet och arbetsro.

Lokalritning Beijing konferenslokal (PDF)

PRISER LOKALUTHYRNING

Heldag (5-9 timmar): 16.000 kr momsfritt
Halvdag (1-5 timmar): 9.500 kr momsfritt

Efter ordinarie öppettid tillkommer exempelvis vaktkostnad.
Kontakta konferens@ostasiatiskamuseet.se för offert och förfrågningar.

Mat & dryck

På Östasiatiska museet finns ingen restaurang men det går utmärkt att ta med sig mat och dryck från valfri cateringfirma. Porslin, glas, bestick, dekorering och servering behövs då räknas in i offerten ifrån cateringföretaget. Det finns inte heller ett produktionskök eller möjlighet att värma/kyla mat och dryck. Ingen mat, dryck eller porslin får lämnas i lokalen under natten utan tas med under kvällens slut. Städning ingår ej i lokalhyran utan sköts av ansvarig från er.

Kaffe och fika går att beställa i och med konferensbokningen.

KONTAKT

Kontakta oss för mer information: konferens@ostasiatiskamuseet.se

Bokningsförfrågan konferens