svenska
Lyssna
MENY

Barn & Familj

Samurajer, geishor, drakar och buddhor – på Östasiatiska museet möter du ett myller från Asien. Besök Ateljé Draken där du kan pyssla och hälsa på klätterdraken.

Barn & Familj Östasiatiska

VÄSKOR OCH FÖRVARING

Ryggsäckar, större väskor (eller motsvarande) och paraplyer lämnas i förvaringsskåp för medbesökarnas och föremålens säkerhet. Skåp finns i anslutning till entrén på museet, inga mynt behövs.

BARNVAGNAR OCH SKÖTRUM

Det går bra att ta med sig barnvagn in i museet. Det finns barnvagnsparkering mellan butik och garderob, men ingen möjlighet att låsa fast vagnen. Skötrum finns.

ÖPPETTIDER OCH BEMANNING I ATELJE DRAKEN

Ateljén är en kreativ oas för den pyssliga och nyfikna besökaren, en plats fylld av skaparglädje och inspiration, med möjlighet för vuxna och barn att hänga upp de verk de skapat. Rummet fungerar bra för barn i olika åldrar. Vi vill bjuda in till engagerande möten med Asiens kulturer och väcka kreativiteten till liv!

Ateljé Draken har samma öppettider som museet. Ateljén kan vid vissa tillfällen vara upptagen och stängd under en eller två timmar, då exempelvis skolklasser har workshop/skapande verksamheten.
För att vara säker på att ateljén är öppen - ring museets reception på 010–456 12 97.

MAT & DRYCK

På Östasiatiska museet finns ett café där du kan köpa kaffe och godsaker, till exempel japanska bakelser. Caféet öppnar 11:00 de dagar museet har öppet och stänger 45 minuter innan museets stängningstid. Östasiatiska museet har tyvärr ingen möjlighet att erbjuda plats för medförd mat och dryck.

TILLGÄNGLIGHET

Här hittar du information om tillgänglighet på museet.

Barn & Familj på Världskulturmuseerna Online

Världskulturmuseerna har samlat massvis med roliga, intressanta och lärorika filmer och pyssel på vår myndighetsgemensamma sida Världskulturmuseerna Online. Klicka på bilden nedan för att komma dit.