svenska
Lyssna
MENY

Berättelser från Vietnam

30 september 2023, kl. 12:00 - 16:00

Var: Östasiatiska museet
Pris: Programaktiviteter i Ateljé Draken: ingår i årskort/dagbiljett. Programaktiviteter i Hörsalen: ingår i årskort. 50 kr för vuxna utan årskort. Utan avgift för alla under 19 år.
Ytterligare information: För köp av årskort, följ länken nedan. Har du inget årskort behöver du lösa en dagbiljett för att ta del av utställningarna. Dagbiljetten löser du på plats på museet.
Två personer som sitter på en trottoar. Till höger om dem står en cykel.

Följ med på en resa till Vietnam! Lyssna till sagor för barn, högläsning och författarsamtal för vuxna. Allt ackompanjerat av klassisk cittra-musik. Njut av vietnamesisk mat och visning av museet.

Under dagen ges också en bokkonsert och samtal med författaren Nguyễn Phan Quế Mai, författare till Där askan blommar, uppföljare till succéromanen När bergen sjunger. Läs mer och boka biljett här.

Program

Kl. 12.00 Lejondans

Kl. 12:00 Gör egna lyktor till månfestivalen

Kl. 13:00 Högläsning och musik för barn
Biljett till programpunkten löses i museets entré. Biljetten Ingår i årskort, 50 kr för vuxna utan årskort och utan avgift för alla under 19 år.

Kl. 14:00 På engelska/In English: Bokkonsert med Nguyễn Phan Quế Mai
Vänligen notera att det är biljettbokning till denna programpunkt. 

Kl. 15.15 Högläsning och musik för barn
Biljett till programpunkten löses i museets entré. Biljetten Ingår i årskort, 50 kr för vuxna utan årskort och utan avgift för alla under 19 år.

Kl.15.45 Lykttåg och lejondans

Dagen arrangeras i samarbete med Vietnamesiska Föreningen i Stockholm och bokförlaget Barnens Val.

Årskort

Köp årskort här

Årskort kostar 140 kr, gäller i 365 dagar från inköpsdatum och ger inträde till Världskulturmuseernas fyra museer: Etnografiska museet, Medelhavsmuseet, Östasiatiska museet i Stockholm samt Världskulturmuseet i Göteborg.

Årskortet ger också, bland annat, rabatterat pris på flera programpunkter och specialutställningar.