svenska

Brädspelskväll: Ronin

13 februari 2024, kl. 17:30 - 19:30

Välkomna till brädspelskväll på Östasiatiska Museet! Håll dig på tå och ta befäl över en grupp ronin - herrelösa samurajkrigare. Ronin är ett turbaserat brädspel där två motståndare möts i strid om ära. Kom på besök med nära och kära och träffa nya samurajkompisar hos oss.

Var: Östasiatiska museet
Pris: Ingår i årskort och dagbiljett
Plats på museet: Ateljé Asien
Brädspel Ronin

Köp biljetter och årskort här

Nybörjare får sällskap av oss som jobbar på museet. Rutinerade spelare får en förkortad regelbok att läsa och spela utefter.

Kvällen börjar med en kortare visning i våra utställningar där vi tittar närmare på samurajrustningar och svärd.

Läs gärna mer om spelet Ronin: Skirmish Wargames in the Ages of the Samurai på boardgamegeek.com.

Årskort

Årskort kostar 250 kr, gäller i 365 dagar från inköpsdatum och ger inträde till Världskulturmuseernas fyra museer: Etnografiska museet, Medelhavsmuseet, Östasiatiska museet i Stockholm samt Världskulturmuseet i Göteborg.

Årskortet ger också, bland annat, rabatterat pris på flera programpunkter och specialutställningar.

Registrera dig här